Scroll to top
© 2019 Brasov Kids Trophy.

Politica de confidențialitate

INTRODUCERE

Această politică de confidențialitate este valabilă doar pentru utilizatorii ski-kids.ro înscrişi prin formularul nostru online la competiţia Braşov Kids Trophy. De fiecare data când vizitaţi acest site vă aflați sub incidența politicii de confidențialitate şi cookie-uri în vigoare la anumite intervale de timp şi trebuie să consultaţi textul respectiv, pentru a confirma faptul că sunteţi de acord cu acesta. Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile înainte de a utiliza sau obţine orice servicii, informaţii sau materiale prin intermediul acestui site.

DATELE PERSONALE

CINE ESTE RESPONSABIL PENTRU PRELUAREA ȘI PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE?

Site-ul web este gestionat și aparține societății SC VLAMIX ART SRL, cu sediul social în orașul Braşov, str. Calcarului 28, 500271, România.

CE INFORMAȚII COLECTEAZĂ SKI-KIDS.RO?

Vom colecta date personale pe care ni le trimiteți, de exemplu, atunci când vă înregistraţi la competiţia Braşov Kids Trophy. Datele cu caracter personal pe care ni le trimiteți includ informații de contact, data nașterii, e-mail, adresă .

CU CE SCOP SE FOLOSESC DATELE DVS. PERSONALE?

Datele personale pe care ni le furnizaţi vor fi procesate într-un fişier de care este responsabilă societatea SC VLAMIX ART SRL și ale căror scopuri vor fi, în funcţie de diferitele întrebuinţări, următoarele:

  • Pentru a raspunde solicitărilor pe care ni le adresați sau pentru a vă informa referitor la competiţia organizată, ori posibile schimbări sau îmbunătațiri aduse acestora.
  • Pentru a vă furniza informaţii cu privire la competiţiile organizate de noi.
  • Pentru a preveni utilizarea abuzivă sau utilizarea necorespunzătoare a serviciilor noastre.

Vom păstra datele dvs. atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus sau cât timp ne este cerut de lege. Ulterior, datele dvs. personale vor fi șterse.

CUM VĂ PROTEJĂM DATELE PERSONALE?

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: angajaţii şi colaboratorii SC VLAMIX ART SRL care se ocupă de administrarea site-ului.

În calitate de unic deţinător al informaţiilor colectate de pe acest site, SC VLAMIX ART SRL se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către alţi terţi decât cei menţionati anterior şi nu va oferi aceste date spre vânzare, dezvăluire parţială sau închiriere.

Pentru datele furnizate de dumneavoastră prin intermediul acestui site, asigurăm administrarea acestora în condiții de siguranță și vă garantăm drepturile prevăzute de Legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora și de Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (dreptul de acces, de intervenţie, de a nu fi supus(ă) unei decizii individuale, de a vă adresa justiţiei, de a va opune în viitor prelucrării şi de a solicita ştergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti redacta o cerere scrisă, datată şi semnată la urmatoarea adresă: SC Vlamix Art SRL, Braşov, str. Calcarului 28, 500271, România, la adresa de e-mail contact@ski-kids.ro sau ne puteți contacta la numarul de telefon 0751 479380. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

CUM NE ASIGURĂM DE SECURITATEA DATELOR PERSONALE?

Ne-am luat toate masurile de siguranță tehnică și organizatorică pentru a asigura protejarea datelor împotriva pierderii, manipulării și accesului neautorizat. Ne adaptam în permanență masurile de securitate în conformitate cu progresul tehnologic și evoluția acestora Nu uitaţi că siguranţa utilizării site-ului web depinde şi de corecta utilizare şi păstrare a anumitor coduri confidenţiale. Informaţiile colectate prin formulare online (date de contact, abonare la newsletter, plata online, etc.) vor fi codificate si protejate prin intermediul sistemului software de criptare – SSL.

Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacăt, care este poziţionat în colţul din dreapta jos a browser-ului. Serverele pe care sunt stocate informaţiile personale de identificare sunt localizate într-un spaţiu securizat. În situaţia în care SC VLAMIX ART SRL hotărăşte să schimbe politica de funcţionare a site-ului ski-kids.ro, aceste modificări vor fi făcute publice în secţiunea „Politica de confidenţialitate” a site-ului, fără o notificare prealabilă. Fiind de acord cu prezentul document – „Politica de confidenţialitate”, utilizatorii îşi asumă în totalitate eventualele riscuri.